21 Ağustos 2009 Cuma

üniversiteden mezun olmada top sakal eşiği

isviçreli bilim adamları ve benim yaptığım gözlemler sonucu nasa'nın belirlediği eşiktir. sadece amerika da değil, tüm avrupa, orta asya'nın bir bölümünde de geçerli olacak eşiktir. neden orta asya'nın bir bölümü diye takılan arkadaşlar için söylüyorum, o belli bölümden sonrasında yaşayan adamın normalde suratında tüy çıkmıyor, suratını geçtim adamların saçları peluş gibi lan, gel gelelim top sakal çıksın.

top sakal eşiğine göre:

nizami top sakal; bıyık ve çenedeki sakallarla, dudakların her iki yanından inen ve dudaklara doksan derece olacak şekilde, bıyık ve çendeki sakalları birleştiren 2 milimetre genişliğindeki sakallarla birleştirilerek oluşturulacak sakaldır. sırıtıldığında top sakalın dikdörtgen veya kare şeklinde olması ayrıca onur belgesi sebebidir.

top sakalı tam olarak çıkmayan öğrenciler ise katiyetle mezun edilmeyecektir. bu öğrencilerin okulları; bıyık ve çene altı sakalları hiç birleşmiyorlarsa 1 yıl, 'kanka benim bi' taraf birleşiyo ama diğer tarafta yok bişey' gibiyse 1 dönem uzayacaktır. eğer öğrencinin suratı pasparlaksa her dersin ortalaması en az b olmak zorundadır. bunun yanında bitirme tezini almak için ikinci sınıftan dersi olmamak ve cüzdanda prezervatif taşımak -çileklisi ekstra 15 puan- zorunludur.

sakallarını komple kestikten yarım saat sonra sakalları eski kıvamına gelmiş öğrenciler bu uygulamanın dışında olup, bu kişilerden kep ve cüppe parası da istenmeyecektir.

not: şaka maka bu sene hep top sakallılar bitirdi lan okulu. vay anasını...

0 echoes: